Hoe future proof is jouw formule?

De digitale transformatie heeft niet alleen invloed op de verkoopkanalen, het verandert ook de manier waarop consumenten winkelen en wat ze verwachten van de shopping experience. Welke competenties dragen bij aan de relevantie van jouw formule?

header
Video

Hoe werkt het?

De expertgroep van ShoppingTomorrow (onder leiding van Centric en Gwynt) deed onderzoek naar de randvoorwaarden voor een succesvolle transitie naar toekomstbestendige en klantgerichte formules. Op basis van de onderzoeksresultaten is de Futureproof Formule Scan ontwikkeld.

Reviews

Verschillende
perspectieven

Het wordt tijd dat er naar meer dimensies wordt gekeken, dan alleen prijs en service. Je moet focus aanbrengen en durven te kiezen als je relevant wilt zijn. De Future Proof Scan helpt je hierbij.
Martijn van der Hoeven
Spar
Het draait maar om één ding: hoe creëer je waarde? Met de scan kun je stappen zetten in waardeontwikkeling. Je moet als retailer ergens in uitblinken. Iets dat door de klant als waardevol wordt ervaren.
Harry Bijl
INRetail
De scan is een pragmatische manier om te bepalen waar je nu staat als retailer. Ben je onderscheidend? En waarin blink je uit ten opzichte van de concurrent?
Rik Klercq
Euretco
Doedescan
Hoe toekomstbestendig ben jij?

Doe hier de scan

Doe de Future Proof Formule Scan en je weet hoe toekomstbestendig jullie organisatie is en welke competenties jullie nog moeten ontwikkelen om 100% futureproof te worden. De Scan bestaat uit vier hoofdthema’s die gebaseerd zijn op deze retailshifts: Gemak, Beleving, Verantwoord en Waarde. Onder ieder hoofdthema staan vier mogelijke ontwikkelthema’s. Geef per ontwikkelthema aan in hoeverre jouw formule zich hierop focust. Dit kan door één van de vijf opties te kiezen (geen focus, achterstand, gemiddeld, in ontwikkeling of best in class)

Nog niet alle informatie is ingevuld.

25%

Gemak

Beleving

Verantwoord

Waarde

Gemak

Blijvende zoektocht naar oplossingen die tijdwinst bieden en ontzorgen, snelheid, eenvoud en comfort staan hierbij centraal.

Naadloos: Efficiënte en zorgeloze customer journey

Geen focus

Achterstand

Gemiddeld

In ontwikkeling

Best of class

Bereik: Altijd makkelijk online en offline toegankelijk

Geen focus

Achterstand

Gemiddeld

In ontwikkeling

Best of class

Keuze: De beste oplossingen direct beschikbaar

Geen focus

Achterstand

Gemiddeld

In ontwikkeling

Best of class

Navigatie: Snel en makkelijk oriënteren en kiezen

Geen focus

Achterstand

Gemiddeld

In ontwikkeling

Best of class

Vorige
Volgende
Bluepaper-img

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Document

Bluepaper aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en kom alles te weten over de Future Proof Formula.